Kızlar ve Yıldızlar
Kızlar ve Yıldızlar
275,00₺
%20
220,00₺
16 adet stokta
15 kişinin sepetinde!
Peyami Safa’nın, Server Bedi müstearıyla kaleme aldığı Kızlar ve Yıldızlar, ilk defa Hafta dergisinin 31 Ağustos 1951’deki 101 sayısı ve 15 Şubat 1952’deki 125 sayısı arasında tefrika edilmiştir. Romanda, Server Bedi’nin diğer eserlerinden aşina olduğumuz polisiye havası, aşka evrilenbir temanın eşliğinde son sayfalara kadar hissedilir.
 
23 yaşında genç bir kız olan Türkan’ın beklenmedik ölüm haberi ile başlayan roman, genç kızın aile dostu Mithat’ın ağzından anlatılır. Bu ani ölüm haberinden sonra Türkan’ın evine giden Mithat, orada Türkan’ın kendisine göründüğünü zanneder ve bu hadise birkaç kez daha tekrarlanır. Avukat olan Mithat, hasbelkader Türkan’ın aynı yaştaki üvey annesi Hülya ile tanışır. Türkan’ın babası Naim Bey’in mirasından kaybolan mücevherler ve Mithat’la Hülya’nın arasında filizlenmeye başlayan aşk, romanın sonuna kadar büyük bir esrar perdesini sıkıca örtecek önemli unsurlar olarak belirir.
 
Tahsin Yıldırım’ın titiz notlandırmasıyla yayıma hazırlanan Kızlar ve Yıldızlar, Server Bedi Külliyatı’nın ilk defa kitaplaşan eserleri arasındadır.
  • ISBN:9786051559735
  • Sayfa:176
  • Kapak:Karton Kapak
Değerlendirme
—
Henüz değerlendirme yok
Bu kitap için henüz yorum bulunmamaktadır.
Siz de değerlendirin
Yazarın Diğer Kitapları
İlgili Kitaplar
Ötüken Neşriyat kitaplığından haberdar olun!
Yeni çıkan kitaplar, yazar etkinlikleri ve size özel indirimlerden ilk siz haberdar olun.